DELABIE blikt tevreden terug op VSK

Tijdens de VSK 2020 was kennis delen belangrijk. De bezoekers van de vakbeurs waren op zoek naar antwoorden met betrekking tot nieuwe technieken en trends. Op de DELABIE-stand kon bijvoorbeeld worden ervaren hoe bij de ontwikkeling van productoplossingen de nadruk onder meer ligt op duurzaamheid en een hoge water- en energiebesparing, zonder in te boeten op prestatievermogen en zonder het gebruikscomfort te verminderen.

De Europees marktleider in sanitaire oplossingen voor publieke ruimten, blikt terug op een succesvolle editie, waarin verschillende nieuwe producten en technieken werden voorgesteld en waarvan enkele werden bekroond voor hun kwaliteit en vernieuwend karakter.

Workshop voor inbouwoplossingen & directe spoeling

Een gedeelte van de stand was gewijd aan de nieuwe inbouwoplossingen voor urinoirspoelingen, toiletspoelingen en douches. Bezoekers ontdekten hoe de door DELABIE ontwikkelde inbouwmodules kunnen worden aangepast aan verschillende wanddiktes en verschillende installatieopties.

De door DELABIE ontwikkelde inbouwmodules.

Ook het toiletsysteem zonder reservoir trok heel wat aandacht. De talrijke voordelen van een directe spoeling zorgen er voor dat dit een ideaal systeem is voor het uitrusten van toiletten in publieke gebouwen.

Productnieuws: Functionaliteit en design

Naar goede gewoonte kon de bezoeker ook deze editie weer interessante noviteiten en ontwikkelingen ontdekken op de stand. Zo was er onder andere aandacht voor de noviteiten die recent in de prijzen mochten vallen. Functionaliteit en een innoverend design worden onlosmakelijk verbonden in onder andere het HYBRIMATIC FINO urinoir met hybride spoelsysteem. En ook in de nieuwe Be-Line® designserie, bestaande uit handgrepen en opklapbare douchezitjes, voor toegankelijkheid in de sanitaire ruimte.

Het Be-Line® douchezitje.

Bij de ‘German Design Awards 2019’ werd DELABIE uitgeroepen tot winnaar met de BINOPTIC hoge elektronische wastafelkraan. En de ALGUI roestvrijstalen wastafel sleepte een eervolle vermelding in de wacht. De elektronische urinoirkraan TEMPOMATIC 4 ontving de onderscheiding ‘Selectie’ in de categorie ‘Innovatief Interieur’ tijdens de internationale designwegstrijd ‘Iconic Awards 2019’. Onlangs eindigde het Be-Line® douchezitje tijdens de Franse wedstrijd ‘Salle de bains remarquable’ op de eerste plaats in de categorie ‘Utiliteiten’. Deze prijs is een onderscheiding voor badkamerproducten die een uniek, innovatief, relevant en functioneel karakter hebben en de consument een bijzondere ervaring bieden.

Het hybride urinoir HYBRIMATIC FINO in rvs heeft alle verwachtingen overtroffen. Dit ecologisch alternatief voor waterloze urinoirs mocht de ‘German Design Award 2020’ in ontvangst nemen. Ook viel het in de prijzen bij de ‘PLUS X AWARD 2019/2020’. Bovendien werd het urinoir uitgeroepen tot publieksfavoriet bij deVan Marcke Awards, categorie ECO’.

BINOPTIC hoge elektronische wastafelkraan.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met DELABIE.