Nieuwe vestiging Warmteservice

Nieuwe vestiging Warmteservice

Op maandag 6 november opende Warmteservice de deuren van haar twee-en-tachtigste vestiging in Bergen op Zoom. Daarmee heeft Warmteservice haar netwerk voor handige doe-het-zelvers en de professionele installatie- en klusbedrijven nog een stukje uitgebreid.

'Graag in de buurt van de klant willen zijn' is een van de drijfveren van Warmteservice om het aantal vestigingen steeds uit te breiden. Na de recente openingen in Steenwijk en Roermond was het nu de beurt aan Bergen op Zoom.

In de buurt van de klant

Volgens franchisenemer Erik Boerma is Bergen op Zoom een logische keuze. ‘Niet alleen onze klanten in de omgeving van Bergen op Zoom zijn blij met de opening van een vestiging bij hen in de buurt, ook de klanten in Roosendaal kunnen dankzij de uitbreiding nu nog beter en sneller geholpen worden.’ Het openen van deze vestiging past dus perfect bij de ambitie van Warmteservice: altijd in de buurt van de klant zijn. Vanaf de A4 ben je in een paar minuten op de Veilingdreef en parkeer je direct voor de deur van Warmteservice Bergen op Zoom.

Duurzaam karakter

De nieuwste locatie telt 245 vierkante meter en heeft net als de andere onlangs geopende vestigingen vanzelfsprekend een duurzaam karakter. Vestigingsmanager Mark van Rijsbergen: “Wij hebben geen gasaansluiting en gebruiken een warmtepomp om te koelen en te verwarmen, ook ligt het dak vol met zonnepanelen.”

Redactie Gawalo

Redactie Gawalo