Inventum op VSK 2022: Warmtepompen, boilers en nieuwste innovaties voor nieuwbouw en renovatie

Inventum op VSK 2022: Warmtepompen, boilers en nieuwste innovaties voor nieuwbouw en renovatie
De Skid Modul-AIR GreenComfort

Van renovatie en nieuwbouw tot onze nieuwste ontwikkelingen. Alles voor goede ventilatie en verwarming van de woning, zonder buitenunit! Dat is wat je ziet op de stand van Inventum tijdens de VSK. Onze stand is verdeeld in thema's, waarbij in elk thema de meest geschikte oplossingen hiervoor centraal staan. Een tipje van de sluier? Lees dan snel verder.

Door de rijzende gasprijzen stijgt de vraag naar hybride warmtepompen. Niet heel gek, want met een hybride warmtepomp bespaart de bewoner direct gas. Zo ook met onze Spaarpomp.

All-electric

Ook onze all-electric warmtepompen, zonder buitenunit, zijn eenvoudig te plaatsen in woningen en appartementen. De Modul-AIR Blue ventilatiewarmtepomp bijvoorbeeld, die ook nog beschikt over een geïntegreerd boilervat van 170 liter. Of wat dacht je van de Skid Modul-AIR, die binnenkort leverbaar is. Een plug-and-play installatie met voorgemonteerd de Modul-AIR ventilatiewarmtepomp en MAXTANK Modul-AIR boiler. Balansventilatie? Geen probleem, dan voegen we daar de GreenComfort module aan toe. Ook alle leidingwerk, expansievat en zelfs kraantje voor de wasmachine zijn toegevoegd aan dit frame.

Noviteiten

Naast al deze bestaande oplossingen hebben wij ook een reeks noviteiten. Wat dat is, houden we nog even geheim.

Wij zien je graag op onze stand! Loop vanaf de ingang helemaal rechtdoor totdat je in hal 7 staat. Daar staat onze stand op locatie B010.

Dit artikel is gesponsord door Inventum.