VSK 2022

VSK 2022

De 25e editie van VSK daar moet je bij zijn!

VSK is al 50 jaar dé vakbeurs voor de totale installatiebranche. De Nederlandse installatiesector zit in de grootste transitiefase in haar geschiedenis, met uitdagingen om Nederland duurzamer te maken om zo de klimaatdoelstellingen te behalen. De installatiesector speelt een centrale rol in het creëren van een gezonde, duurzame leefomgeving.

VSK richt zich op elke professional die zich bezighoudt met de energietransitie. Met actuele thema’s als van het gas af, ventileren, koelen, alternatieve energie en het automatiseren van de omgeving. Zowel in de gebouwde omgeving als in de industrie. De zogenaamde smart homes and intelligent buildings.

Beursdeelname
Voor een goed resultaat en rendement van jouw beursdeelname is het belangrijk dat jouw bedrijf, producten, diensten en ideeën zo goed mogelijk worden gepresenteerd aan jouw doelgroepen, jouw markt. Laat jouw (potentiële) opdrachtgevers en afnemers zien dat je deelneemt aan VSK 2022 en zet daarvoor de beste, meest effectieve media in.

Officiële VSK-Beursmagazine
VMN media is met Gawalo de hoofdmediapartner van VSK. Met onze online- en printmedia, waaronder het enige officiële VSK-Beursmagazine, en de verschillende, opvallende en effectieve presentatie-en advertentiemogelijkheden heeft Gawalo meerdere mediapakketten samengesteld waarmee succes verzekerd is!

In deze saleskit lees je hierover meer >>>

You can read more about this in this sales kit >>>

VSK 2022

Media advies
Jouw contactpersoon:
Richard van Dijk/ richardvandijk@vmnmedia.nl | 06 33 031 474