partner nieuws

HRU ECO 300 – wtw-unit met unieke opstellingsmogelijkheden

ventilatie

HRU ECO 300 – wtw-unit met unieke opstellingsmogelijkheden

Binnenklimaatspecialist Itho-Daalderop heeft een nieuwe wtw op de markt gebracht. De HRU ECO 300 is de meest energiezuinige, installatie- en servicevriendelijke wtw-ventilatie-unit in zijn soort.

Uniek aan de nieuwe ventilatie-unit zijn de verschillende opstellingsmogelijkheden, zoals achter het knieschot, op de vloer, aan de wand en het plafond. De HRU ECO 300 is hierdoor zeer geschikt voor toepassing in woningen en appartementen, zowel in nieuwbouw als projectmatige renovatie. Verder is de HRU ECO 300 door zijn afmetingen en flexibele opstelmogelijkheden, de ideale vervanger van oudere wtw’s, ongeacht het merk.

Energielabel A+ zonder sensor

Binnen Ecodesign wordt de HRU ECO 300 als enige, zonder sensor, al gewaardeerd met een energielabel A+. De unit heeft een rendement van 97 procent en kan ook toegepast worden als vraaggestuurd systeem. Dit laatste levert extra energiebesparing op, omdat alleen daar wordt geventileerd waar het noodzakelijk is.

CO2-gestuurde ventilatie

Met uitbreiding van een CO2-sensor is de HRU ECO 300 dus als CO2-gestuurde ventilatie voor de hele woning mét wtw toe te passen in de vorm van HRU ECO 300 Optima. Ook kan de ventilatie-unit met bestaande draadloze bedieningen, sensoren en de slimme Spider-klimaatthermostaat uitgebreid en bediend worden. De HRU ECO 300 is per direct verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel