partner nieuws

Wtw-unit met unieke opstellingsmogelijkheden

ventilatie

Wtw-unit met unieke opstellingsmogelijkheden

Binnenklimaatspecialist Itho-Daalderop brengt een nieuwe range ventilatieoplossingen met warmteterugwinning (wtw) op de markt. De HRU ECO 300 is een ventilatie-unit met verschillende unieke opstellingsmogelijkheden, waaronder achter het knieschot.

De HRU ECO 300 is de meest energiezuinige, installatie- en servicevriendelijke wtw-ventilatie-unit in zijn soort.

 

Flexibel opstelbare wtw-unit

Uniek aan de nieuwe ventilatie-unit zijn de verschillende opstellingsmogelijkheden, zoals achter het knieschot, op de vloer, aan de wand en het plafond. De HRU ECO 300 is hierdoor zeer geschikt voor toepassing in woningen en appartementen, zowel in nieuwbouw als projectmatige renovatie. De HRU ECO 300 is door zijn afmetingen en flexibele opstelmogelijkheden de ideale vervanger van oudere wtw’s, ongeacht het merk.

Energielabel A+ zonder sensor

Binnen Ecodesign wordt de HRU ECO 300 als enige, zonder sensor, al gewaardeerd met een energielabel A+. De unit heeft een rendement van 97% en kan ook toegepast worden als vraaggestuurd systeem. Dit laatste levert extra energiebesparing op, omdat alleen daar wordt geventileerd waar het noodzakelijk is.

 

CO2-gestuurde ventilatie

Met uitbreiding van een CO2-sensor is de HRU ECO 300 dus als CO2-gestuurde ventilatie voor de hele woning mét wtw toe te passen in de vorm van HRU ECO 300 Optima. Ook kan de ventilatie-unit met bestaande draadloze bedieningen, sensoren en de slimme Spider-klimaatthermostaat uitgebreid en bediend worden. De HRU ECO 300 is per direct verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel