nieuws

Ventilatie met luchtbevochtiging en luchtzuivering

ventilatie

Brink Climate Systems presenteert op de ISH in Frankfurt am Main de Flair 325, opvolger van de Renovent Excellent. Het ventilatietoestel met warmteterugwinning is volgens de fabrikant efficiënter, maar ook stiller, energiezuiniger en makkelijker te installeren en gebruiken dan zijn voorganger.

Ventilatie met luchtbevochtiging en luchtzuivering

 

Op de ISH laat Brink het eerste toestel van de Flair-reeks zien, met een capaciteit van 325 m/h. Daarnaast presenteert Brink drie nieuwe systeemmodules die aan de ventilatietoestellen kunnen worden toegevoegd.

Luchtbevochtiging

De luchtbevochtiger Evap is een systeemmodule voor in het ventilatiekanaal. Het toestel brengt de relatieve luchtvochtigheid van verse ventilatielucht naar een comfortabel niveau.

Luchtzuivering

Ook nieuw is de systeemmodule Pure induct, die voor schonere en gezondere binnenlucht zorgt. Met behulp van ionisatie verwijdert deze module stofdeeltjes uit de verse ventilatielucht. Net als de Evap wordt de Pure induct achter het ventilatietoestel in het systeem gemonteerd.

Naverwarmen en nakoelen

Een derde nieuwe systeemmodule is de Air Comfort, waarmee de toegevoerde ventilatielucht wordt naverwarmd of nagekoeld en het toestel zo voor meer comfort zorgt. De compacte module kan direct onder een ventilatietoestel worden geplaatst.

ISH 2017

De vakbeurs ISH is van 14 tot en met 18 maart 2017 in Messe Frankfurt in het Duitse Frankfurt am Main. Meer informatie staat op ish.messefrankfurt.com.

Reageer op dit artikel