nieuws

Kleintje Ventilatie aangepast

ventilatie

Technische informatie over ventilatie in woningen en woongebouwen is samengebracht in Kleintje Ventilatie van Isso. Van deze publicatie is een update verschenen en een softwaretool.

In de vernieuwde editie zijn de belangrijkste punten opgenomen uit het Bouwbesluit 2012 en Energieprestatie van gebouwen NEN7120/NEN8088. Hierdoor zijn de eerste vier hoofdstukken van de oorspronkelijke editie uit 2008 compleet herschreven.

Fasen

Het boekje behandelt alle fasen in het ontstaansproces van het ventilatiesysteem, te weten programma, ontwerp, uitwerking, realisatie en onderhoud. Daarmee komt de gebruiker tot een goed ventilatiesysteem met de juiste balans tussen energiezuinigheid en kwaliteit van de binnenlucht.

Softwaretool

Naast het boekje is een softwaretool ontwikkeld voor het maken van de juiste keuze uit ventilatiesystemen. Het gebruik van de digitale tool is gratis bij aanschaf van het boekje.

Reageer op dit artikel