partner nieuws

BWT lanceert twee waterfilters op de VSK

sanitair

BWT lanceert twee waterfilters op de VSK

BWT, wereldwijd specialist en expert in waterbehandeling, kondigt tijdens de komende VSK een nieuw Europees productgamma aan. Onderdeel hiervan zijn twee nieuwe waterfilters en een nieuwe huishoudelijke waterontharder. Bovendien komt het bedrijf met een mooie beursactie naar de VSK: een testrit in een Formule 1 racesimulator.

De E1-filter zorgt voor een revolutie in gebruiksgemak en hygiëne: de voorheen lastige klus van het vervangen van een filter kan de eigenaar voortaan in slechts dertig seconden klaren.
De nieuwe BWT R1-waterfilter is een manuele spoelfilter. De BWT-filters voorkomen dat deeltjes en onzuiverheden, zoals roest en zand, in ons drinkwatersysteem terecht komen.
Op de BWT-stand kan men zich hierover laten informeren en gelijk deelnemen aan het BWT race-spel door een testrit te maken in een door BWT gesponsorde Formule 1 auto via een racesimulator. Bezoekers krijgen ook een gratis racespel bij aankoop van twee BWT-waterontharders.

Water- en energiebesparingen prioriteit

BWT brengt alle wateraspecten onder de aandacht op de VSK, de belangrijkste vakbeurs voor de installateurs in Nederland, die wordt gehouden van 6-9 februari 2018 in de jaarbeurs in Utrecht. Geïnteresseerden kunnen zich op de BWT-stand informeren over alle technieken voor waterbehandeling: omgekeerde osmose, regenwaterfilters, cv-waterbehandeling, waterontharding, filtratie en kennis maken met de service: regeneratie.

Alle bezoekers kunnen genieten van verse koffie van de Baristabrothers, bereid met heerlijk BWT-magnesiumwater.

Ontdek alles over het besparen van water met regenwaterrecuperatie en hoe u energie kunt besparen door de cv-installatie te vullen met behandeld water waardoor er minder kalkafzetting ontstaat.

Twee nieuwe BWT-filters

De BWT E1-filter heeft een grondige revisie ondergaan. Met een hoog bedieningsgemak, een strak design en de allerhoogste kwaliteit biedt het voortaan bescherming en veiligheid bij het behandelen van onze belangrijkste bron: water.

Slechts dertig seconden maken het verschil, zo weinig tijd kost het om de E1-filter te vervangen. U kunt dit zelf uitproberen op de BWT-stand! Filters kunnen blokkeren als ze niet regelmatig gereinigd of vervangen worden. Omdat gebruikers van deeltjesfilters dit vaak lastig vinden om te doen, wordt het nog al eens overslagen. De nieuwe E1-filter met één hendel van BWT maakt het zo eenvoudig dat het al binnen 30 seconden gewisseld kan worden.

De nieuwe duurzame BWT R1 waterfilter, die zowel verticaal als horizontaal geplaatst kan worden, voorkomt dat deeltjes en onzuiverheden in ons drinkwatersysteem terechtkomen. Zonder de R1 terugspoelfilter van BWT kunnen deze deeltjes problemen veroorzaken in de leidingen met als gevolg: lekkende kranen in de badkamer of keuken en slechtwerkende huishoudtoestellen zoals bijvoorbeeld wasmachines.

BWT wil consumenten verzekeren van de kwaliteit van zijn filters, daarom krijgen zij, na het invullen van een formulier, gratis 10 jaar garantie op hun aangeschafte filter(s).

Beursactie: Formule 1 Playstation-spel

BWT schenkt op de VSK ook speciale aandacht aan de AQA Perla bio. Deze nieuwe waterontharder zorgt voor zijdezacht parelwater voor het hele huishouden en is een innovatieve oplossing voor alle huiseigenaren in hun strijd tegen kalkaanslag. De ontharder beschermt douches, maakt van elke bad een wellness beleving, zorgt voor superzacht wasgoed, een zachte en gezonde huid, glanzend haar en voor een snelle en probleemloze schoonmaak van de badkamer. Bij aankoop van twee AQA Perla’s bio ontvangen installatiebedrijven een Formule 1 Playstation-spel cadeau. Deze waterontharder is de opvolger van de eerder verkochte AQA Perla en biedt als extra een reiniging van de harsen bij elke spoeling.

Wilt u voortaan ook zuiver en schoon water door uw leidingen laten stromen. En wilt u voorkomen dat huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines of afwasmachines, kleppen, warmwaterbehandelingssystemen of de cv door verontreiniging van buitenaf beschadigd worden of een kortere levensduur hebben? Breng dan een bezoek aan de BWT-stand op de VSK vakbeurs, standnummer 10.A054.

Meer informatie over de VSK vakbeurs is hier te vinden.

Direct gratis inschrijven voor de vakbeurs VSK kan hier.

Reageer op dit artikel