nieuws

Nederlandse showroom voor Duitse Schell

sanitair

De Duitse armaturenspecialist Schell uit Olpe heeft nu ook een showroom met experience center in Nederland. De 125 m² grote showroom bevindt zich in het pand van de Nederlandse reseller Hamers & Kesber in Huizen.

Nederlandse showroom voor Duitse Schell

Hamers & Kesber vertegenwoordigt al meer dan 16 jaar de sanitaire oplossingen van Schell in Nederland. Om deze oplossingen beter aan klanten en installateurs te kunnen presenteren, richten Schell en Hamers & Kesber  het afgelopen jaar samen een Nederlandse showroom met experience center in.

 

Product- en installatietrainingen

Vanaf nu kunnen architecten, aannemers en installateurs de meer dan 80 verschillende Schell-producten in de showroom bekijken en een deel daarvan in de praktijk zien werken. Er zijn onder meer werkende voorbeelden van waterbeheeroplossingen zoals het SWS en SSC-systeem. Schell geeft in de showroom ook product- en installatietrainingen.

 

Assortiment van kranen

Schell Armaturentechnologie, gevestigd in het Duitse Olpe, begon in 1932 met de productie van kranen. Het bedrijf is vooral bekend als producent van de hoekregelkranen. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit wastafelkranen, douchekranen, wc-spoelkranen, urinoirspoelsystemen, montagemodules, dienstkranen, hoekregelkranen en verwarmingskranen. Het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 450 medewerkers in dienst. Inmiddels heeft Schell vijf dochterondernemingen in België, Frankrijk, Polen, Hongarije en India.

 

Projectbesprekingen

De Nederlandse medewerkers van Schell en Hamers & Kesber zijn heel blij met de nieuwe locatie. De eerste trainingen met installateurs en adviseurs hebben al plaatsgevonden. De ruimte biedt ook de mogelijkheid om projectontwikkelaars en hun klanten te ontvangen om demonstraties te geven en projectbesprekingen te voeren.

Reageer op dit artikel