nieuws

Bad in Beeld nu ook in Groningen

sanitair

Bad in Beeld nu ook in Groningen

Sanitair-formule Bad in Beeld verwelkomt een nieuwe vestiging in Groningen: BadkamerXXL.

De showroom is gevestigd in het Woonforum Vesta. BadkamerXXL heeft gekozen om aan te sluiten bij Bad in Beeld om te profiteren van sterke inkoopcondities en aantrekkelijke bonussen.

Webshop en showroom

De showroom is onderdeel van de webshop Badkamerxxl.nl. “Bij de inrichting van de showroom hebben we gekeken naar dé manier waarop we de klant het beste kunnen helpen met inspireren. De showroom is overzichtelijk qua formaat waardoor alles heel efficiënt is ingericht”, aldus mede-eigenaar Anton van Rooij.

Softfranchiseformule

Bad in Beeld is een samenwerkingsverband voor zelfstandige ondernemers in de badkamerbranche met 44 vestigingen. De softfranchiseformule is gericht op het middensegment van de badkamerbranche. Ondernemers kunnen hun inkoopkracht bundelen, wat hen in staat stelt om competitieve prijzen in de markt neer te zetten. Bad in Beeld biedt zijn leden ook marketingdiensten aan met behoud van eigen identiteit.

IGM

Bad in Beeld maakt deel uit van IGM. IGM is gevestigd in Geldermalsen en voert drie franchiseformules onder de namen Baderie, Bad in Beeld en InstalCenter. Daarnaast beheert IGM sinds 2013 de webshop badkamerwinkel.nl.

 

Lees ook:

Badkamer wordt ingetogen chique

Ideale badkamerindeling in kaart gebracht

Badkamerspecialist en vloer- en wandspecialist maken one-stop-shop

Internetwinkel badkamermarkt.nl opent showroom

Eurobad Van Heugten wint Design Award

Nieuwe showroom voor sanitairproducent Wisa

Helft showrooms sanitair overleeft crisis niet

 

 

Reageer op dit artikel