nieuws

Win een gouden persfitting

sanitair

Geberit geeft de miljardste fitting in goud weg in een winactie. De aanleiding? het is bijna vijftig jaar geleden, dat het eerste perssysteem op de markt werd geïntroduceerd in de vorm van Mapress.

Win een gouden persfitting

Het assortiment van Mapress omvat meer dan 350.000 fittingen en buizen; ongeveer 80 procent van alle aansluitingen voor drinkwater en verwarmingsleidingen worden geperst. Met rvs, C-staal, koper en CuNiFe zijn er vier productmaterialen beschikbaar, die vrijwel elk toepassingsgebied met de juiste combinatie van afdichtringen betrouwbaar afdekken.

Een miljard fittingen

In april 2018 bereikt de fabrikant een mijlpaal in de productie van het Mapress toevoersysteem: de miljardste fitting wordt geproduceerd! Geberit geeft de miljardste Mapress fitting als een speciale vergulde uitgave weg in een winactie. Alle installateurs worden uitgenodigd hieraan deel te nemen. De actie loopt tot 18 mei 2018.

Wedstrijdvraag

“Voor welke speciale toepassing is de witte O-ring in een Geberit Mapress rvs fitting?” Dat is de vraag op de speciale Mapress website. Beantwoord deze wedstrijdvraag goed en maak kans op één van de volgende prijzen:

• 1 × hoofdprijs: de gouden Geberit Mapress fitting plus een luxe weekend in Keulen, inclusief een rondleiding in de Geberit Mapress productiefabriek in Langenfeld, Duitsland.
• 3 × unieke peper- en zoutstellen, gemaakt van Geberit Mapress rvs leidingen en fittingen. De winnaars van deze prijzen mogen tevens mee op excursiereis naar de Mapress fabriek in Langenfeld, Duitsland, samen met een collega.

Doe mee met de actie en win de gouden fitting op www.geberit.nl/mapressfitting.

Lees meer

Geberit Publiceert Technisch Handboek

Van knelfitting naar insteekfitting met overgangsdadapter

Slim werken doe je zo

 

Reageer op dit artikel