nieuws

Badkamerspecialist en vloer- en wandspecialist maken one-stop-shop

sanitair

Badkamerspecialist Topsanitair wordt eind september een onderdeel van vloer- en wandspecialist Rijvo uit Purmerend. Rijvo wil een one-stop-shop worden op het gebied van wonen en interieur.

Badkamerspecialist en vloer- en wandspecialist maken one-stop-shop

Rijvo begon ruim 17 jaar geleden als tegelhandel en heeft een vestiging in Haarlem en in Purmerend. Badkamerspecialist Topsanitair, die al ruim 16 jaar bestaat, heeft in Purmerend een vestiging op hetzelfde adres als Rijvo. Beide bedrijven werken al jaren samen. De overname zorgt voor uniformiteit en een nog efficiëntere integratie van producten, kennis en krachten, aldus beide partijen.

 

Bouw- en wooninspiratiecentrum

In 2020 wil Rijvo het grootste bouw- en wooninspiratiecentrum in de regio zijn. “Door de overname van Topsanitair kunnen onze klanten nu bij ons terecht voor de vormgeving en afwerking van meerdere ruimtes in huis, inclusief de badkamer. Een ontzettend belangrijke stap richting ons doel voor 2020,” vertelt algemeen directeur Gerard Groot van Rijvo.

 

Showroom met onverwachte combinaties

In de showroom zien bezoekers dat onverwachte combinaties in de praktijk heel fraai kunnen zijn, meent Groot. Waar een badkamer voorheen standaard volledig betegeld werd, bestaat een sanitaire ruimte steeds vaker uit bijzondere combinaties van onder andere tegels, stucwerk, verf en gietvloeren. Omdat de consument dat eerst met eigen ogen wil bekijken, is er volgens Groot juist behoefte aan alle denkbare interieuroplossingen onder één dak.

 

Gashaarden en keukenaccessoires

Het gebouw aan de Volume in Purmerend wordt de komende maanden omgebouwd tot een inspiratiecentrum. Naast sanitair, wand- en vloerafwerkingen, verkoopt Rijva nu ook al gashaarden en design keuken- en badkameraccessoires. Daarnaast adviseert Rijvo klanten straks ook op het gebied van stijlen en helpt met het ontwerp en design. Gerard Groot: “Riant is de verzamelnaam van alle interieurexperts in het gebouw in Purmerend. Wij streven gezamenlijk naar een riante inspiratietour langs alle denkbare interieuroplossingen, voor particulieren, ontwikkelaars, (onder)aannemers en installateurs.”

Reageer op dit artikel