nieuws

Hansgrohe Groep scoort beter dan Apple

sanitair

De Hansgrohe Groep won bij de 2017 iF Design Awards in totaal negen prijzen. De groep staat nu op de zesde plaats op de ‘designhitlijst’ met 2000 bedrijven van het International Forum Design (iF).

Hansgrohe Groep scoort beter dan Apple

De plaats in de iF Design Ranking is gebaseerd op het aantal awards dat een bedrijf in de afgelopen drie jaar heeft ontvangen. De Hansgrohe Groep ontving dit jaar negen prijzen, met onder meer een iF Design Award voor de Zero- en de Select-modellen uit de nieuwe collectie badkamerkranen AXOR Uno.

Beter dan Apple

Dat bracht de score voor de Hansgrohe Groep op 1040 punten. De badkamerspecialist uit het Zwarte Woud doet het daarmee zelfs beter dan gerenommeerde merken als Audi, BMW en Apple. Bovendien is het de eerste fabrikant gespecialiseerd in sanitair in deze designhitlijst.

iF Design Awards

De iF Design Awards worden al 60 jaar uitgereikt. Het label deelt prijzen uit op verschillende gebieden, zoals product, verpakking, communicatie, servicedesign, architectuur, interieurdesign en professioneel concept. Een internationale jury, bestaande uit 58 experts, beoordeelde dit jaar  5 575 inzendingen afkomstig uit 59 landen. Daarvan mochten 75 winnaars onlangs in München een iF Award in ontvangst nemen.

Reageer op dit artikel