nieuws

Ligbad met ligbankallure

sanitair

Sanitairfabrikant Bette laat op de vakbeurs ISH in Frankfurt een ligbad zien dat van buiten is bekleed met textiel.

Ligbad met ligbankallure

 

Bette introduceerde het concept van dit ligbad vorig jaar op de interieurbeurs Salone del Mobile in Milaan. Het bad was een creatief experiment van de vermaarde ontwerper Dominik Tesseraux. De belangstelling was zo groot, dat de fabrikant besloot deze serie op de markt te introduceren.

Bad als een bank

Het organisch vormgegeven ligbad is van robuust geëmailleerd titaniumstaal. Het is van buiten bekleed met waterbestendig zacht woningtextiel. Daardoor krijgt het bad de uitstraling van een comfortabele bank waarin je wilt liggen en je geborgen voelt.

Noviteiten op ISH

Welke kleur het ligbad op de ISH krijgt, wil Bette nog niet verklappen. De leverancier kondigde wel aan dat er een bijpassende wastafel komt in dezelfde look en feel. Op de stand zullen ook noviteiten te zien zijn op het gebied van douchebakken en vlakke douchebakken, het universele inbouwsysteem en de oplossingen voor de afvoeren.

ISH 2017

De vakbeurs ISH is van 14 tot en met 18 maart 2017 in Messe Frankfurt in het Duitse Frankfurt am Main. Meer informatie staat op ish.messefrankfurt.com.

Reageer op dit artikel