nieuws

Viega tourt met rijdende showroom

sanitair

Met een rijdende showroom bezoekt Viega de komende tijd groothandels en installateurs in het zuiden van het land. Klanten krijgen hier uitleg over producten en systemen en ondersteuning en begeleiding bij hun projecten.

Viega tourt met rijdende showroom

 

Volgens de leverancier van buisleidingsystemen, voorwand- en afvoertechniek zijn vooral zzp’ers in de installatiebranche vaak onderweg en altijd druk. Tijd om actief op zoek te gaan naar informatie over nieuwe producten en systemen hebben ze vaak niet. Viega gaat daarom met een rijdende showroom zelf naar de klanten toe.

Assortiment

De showroom-bus bevat een selectie uit het 17.000 artikelen tellende Viega-assortiment, zoals het Viega Megapress-systeem of voorwandoplossingen. De uiteindelijke invulling van de bus kan voor ieder bezoek weer anders zijn. Verder is van alle productgroepen documentatie beschikbaar.

Groothandels

Naast het directe bezoek aan de kleinzakelijke markt, wordt de rijdende showroom van Viega ook ingezet tijdens balie- en relatiedagen van bijvoorbeeld groothandels. Voor de showroom-bus versterkte Viega zijn verkoopteam eerder al met adviseur installatietechniek Frank van de Zanden.

Reageer op dit artikel