partner nieuws

Rookgasanalyse-workshops bij Euro-index

klimaattechniek

Een goede analyse van de rookgassen is nodig voor het afstellen en onderhouden van een moderne cv-installatie. Euro-index verzorgt in samenwerking met diverse ketelfabrikanten rookgasanalyse-workshops. Deze worden in de meeste gevallen gegeven in de scholingsruimte van de betreffende fabrikant.

Rookgasanalyse-workshops bij Euro-index

Tijdens de rookgasanalyse-workshops worden uw kennis en vaardigheden opgefrist. U wordt bijgepraat over de nieuwste technieken en meest actuele regelgeving.

Goede analyse rookgassen

U leert waarom een goede analyse van de rookgassen nodig is voor het afstellen en onderhouden van een moderne cv-installatie. U ziet hoe een rookgasmeter werkt, hoe u de meting dient uit te voeren bij diverse soorten installaties en hoe de meetwaarden worden geïnterpreteerd.

Aandacht voor onderhoud en kalibratie

Er is ook aandacht voor onderhoud en kalibratie van de meetinstrumenten. Er staan al diverse workshops gepland voor 2019.

Reageer op dit artikel