partner nieuws

EURO-INDEX: ontdek nieuwe meetinstrumenten op de VSK

klimaattechniek

EURO-INDEX: ontdek nieuwe meetinstrumenten op de VSK

EURO-INDEX komt met de nieuwste meetinstrumenten naar de VSK. De stand biedt diverse innovaties en aantrekkelijke acties. Ervaar zelf op de stand hoe u verschillende meetinstrumenten kunt verbinden met uw eigen smartphone of tablet.

EURO-INDEX presenteert zich met een interactieve stand van 110 m² waar volop aandacht is voor innovaties en aantrekkelijke acties. Ervaar zelf op de stand hoe u verschillende meetinstrumenten kunt verbinden met uw eigen smartphone of tablet, de meetwaarden op afstand kunt raadplegen en kunt delen met collega’s of uw opdrachtgever.

De bezoeker vergaart kennis over de laatste ontwikkelingen in meettechniek. De nieuwste instrumenten op het vlak van rookgasanalyse, cv onderhoud, drukmeting, binnenklimaat, elektrotechniek en thermografie kunt u hier zelf zien. Ook is er aandacht voor persoonlijke veiligheid, waaronder gasmonitoren voor koolmonoxide.

Aangepaste normen en regelgeving

Het team van EURO-INDEX deelt graag haar specialistische kennis en kan u adviseren over de juiste meetoplossing voor uw werkzaamheden. Ook voor advies over aangepaste normen en regelgeving, die uw werkzaamheden als installateur beïnvloeden, kunt u rekenen op het team van EURO-INDEX. Laat u informeren en inspireren op deze stand (07.B034) tijdens VSK 2018.

Meer informatie over de VSK vakbeurs is hier te vinden.

Direct gratis inschrijven voor de vakbeurs VSK kan hier.

 

Reageer op dit artikel