partner nieuws

Veelgestelde vragen over concentrische rookgasafvoersystemen

klimaattechniek

Veelgestelde vragen over concentrische rookgasafvoersystemen

De installatiewereld stapt over van parallelle naar concentrische rookgasafvoersystemen. In veel landen om ons heen is concentrisch zelfs al verplicht. En terecht: safety first! Jaarlijks komen gemiddeld 10 mensen om door koolstofmonoxidevergiftiging en raken er 100 gewond.

Het is en blijft een veel besproken item. Dat bleek maar weer tijdens het webinar ‘Concentrisch, voorkeur voor veiligheid’ van Rensa, Ubbink en Eisma Bouwmedia.

Bij installateurs leeft bijvoorbeeld de vraag: “Vergt concentrisch aansluiten meer inspanning en tijd?” Veel installateurs hebben nog altijd de perceptie dat het installatieproces van concentrisch tijdrovender en lastiger is dan dat van parallel aansluiten.

Rensa heeft de meest gestelde vragen uit het webinar op een rij gezet in een handig document. Klik hier om deze download aan te vragen.

Reageer op dit artikel