nieuws

Warmtepompen, klaar voor de energietransitie!

klimaattechniek

Voor een succesvolle transitie naar duurzame verwarming en koeling is de grootschalige toepassing van warmtepompen nodig. Dit vergt specifieke kennis, nieuwe ontwerpconcepten, en de wil om te leren van fouten uit het verleden.

Warmtepompen, klaar voor de energietransitie!

Vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW) organiseren volgende week een congres om adviseurs/ingenieurs, installateurs, architecten, woningcorporaties, gemeenten en ander betrokkenen daarbij te ondersteunen.

Kansen en mogelijkheden

Tijdens het Nederlands Congres Warmtepompen 2017 wordt een actueel en realistisch beeld geschetst van de kansen en mogelijkheden voor warmtepompconcepten in woningen. Welk systeem is in welke situatie het meest geschikt? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten daarbij? Hoe kunnen bron, warmtepomp en afgiftesysteem optimaal samenwerken, en wat is het beste recept voor een integrale aanpak?
Op deze en tal van andere vragen wordt tijdens het congres antwoord gegeven, aan de hand van spraakmakende voorbeeldprojecten. Zo doen bezoekers kennis op en worden ze geïnspireerd door concepten die nu al in de praktijk worden gebracht.

Warmtepompproject van het Jaar

Een speciaal afsluitend onderdeel van het congres is de uitreiking van de ‘Warmtepompproject van het Jaar’-award. Deze award geldt als erkenning voor een onlangs gerealiseerd of binnenkort op te leveren woningbouwproject dat door zijn innovatieve karakter een belangrijke bijdrage kan levert aan de energietransitie.

Meer informatie over het programma, de sprekers, en een inschrijfformulier zijn te vinden op de congreswebsite http://www.nederlandswarmtepompcongres.nl.

Let op! Lezers en bezoekers van de websites van Gawalo, Vakblad Warmtepompen, Installatie Journaal, RCC K&L, Cobouw, Vastgoedmarkt, de Architect komen in aanmerking voor een interessante korting op de toegangsprijs!

Reageer op dit artikel