nieuws

Elektrische vloerverwarming voor nat- en droogbouw

klimaattechniek

Het elektrische vloerverwarmingsprogramma Comfort E van Uponor is geschikt voor natbouw en droogbouw. Het systeem past onder een keramische vloer of gietvloer maar ook onder parket, laminaat of tapijt.

Elektrische vloerverwarming voor nat- en droogbouw

Met dit nieuwe systeem beantwoordt Uponor aan de toenemende vraag naar oplossingen voor all-electric verwarming. De vloerverwarming heeft een geringe opbouwhoogte en is toepasbaar in nieuwbouw en renovatie.

Natte systeem

Voor een vloerafwerking met keramische of gietvloeroplossingen bestaat de vloerverwarming uit een mat waaraan de dubbel geïsoleerde draad over de volledige lengte is vastgenaaid. Dit maakt de verwerking eenvoudiger en sneller.

Droogbouwsysteem

Voor een vloerafwerking met parket, laminaat of tapijt bestaat Comfort E uit een aluminium isolatiemat met de verwarmingsdraad daarop bevestigd. De Comfort E aluminiummatten worden direct onder bijvoorbeeld het laminaat aangebracht en verbonden met de bijbehorende ruimtethermostaat.

Installatie Vakbeurs 2017

Uponor en Uponor-partner Nathan Benelux introduceren dit systeem op de Installatievakbeurs Hardenberg. Op 12, 13 en 14 september 2017 vindt de 18e editie van deze jaarlijkse vakbeurs plaats in evenementenhal Hardenberg.

Reageer op dit artikel