nieuws

Radiator in hout

klimaattechniek

Radiatorenfabrikant Jaga heeft de primeur: de allereerste radiator in hout. De energiezuinige Knockonwood is afgewerkt met een houten mantel, verkrijgbaar in diverse houtsoorten.

Radiator in hout

 

Door de LOW-H₂O technologie van Jaga en de ultrasnelle warmtewisselaar zorgt de radiator voor een laag energieverbruik en een grote warmteafgifte. De warmtewisselaar is niet van staal gemaakt, maar van koper en aluminium. De voordelen van deze materialen worden groter naarmate de watertemperatuur daalt. Deze radiator geeft al warmte af aan de omgeving vanaf een wateraanvoertemperatuur van 28 °C. Daarnaast kan het ventilatiesysteem Oxygen2 in de radiator geïnstalleerd worden.

Houten mantel

De radiator is afgewerkt met een houten mantel en verkrijgbaar in diverse houtsoorten als eiken, beuken, esdoorn, zebrano, mahonie en notelaar.

Reageer op dit artikel