partner nieuws

Efficiënt bestellen met vernieuwde Servicewijzer app

Installatiebranche

Efficiënt bestellen met vernieuwde Servicewijzer app

Rensa voert continu aanpassingen door om het installateurs zo makkelijk mogelijk te maken. Onlangs is een belangrijke update gedaan van de Servicewijzer app.

In deze nieuwste update is het mogelijk om de winkelwagen van de app te synchroniseren met Rensanet, en vice versa. Hierdoor kunnen monteurs nog makkelijker een bestelling klaarzetten voor de inkoper op kantoor.

Omdat de app nu ook voorzien is van een barcodescanner kan het Rensa-artikel makkelijk aan een bestelling toegevoegd worden. De inkoper hoeft alleen nog maar de klaargezette bestelling te controleren en kan deze direct bestellen bij Rensa of doorzetten naar het eigen systeem om van daaruit te bestellen. Dit alles scheelt een hoop tijd en moeite en vermindert bovendien de kans op een foutieve bestelling.

Installeer of update de Rensa Servicewijzer app en ontdek de vele mogelijkheden. De app is gratis beschikbaar voor Android, iOS (Apple) en Windows. Kijk voor meer informatie op www.rensa.nl/servicewijzer-app.

Reageer op dit artikel