partner nieuws

Nieuwe ventilatiepakketten voor nieuwbouw en renovatie

Installatiebranche

Nieuwe ventilatiepakketten voor nieuwbouw en renovatie

Met Optima en Optima Inside introduceert Itho Daalderop twee nieuwe scherp geprijsde CO2-ventilatiepakketten.
Basis is de robuuste CVE ventilatie-unit met vernieuwde en bedienbare sensoren. Met de nieuwe pakketten biedt Itho Daalderop een vraaggestuurde alles-in-één-oplossing voor nieuwbouw en renovatie.

Sensoren voor vocht en beweging
Met het Optima en Optima Inside pakket zijn er handige pakketten voor CO-gestuurde ventilatie voor de gehele woning. De pakketten zorgen geruisloos voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in de woning zonder dat de bewoner hiernaar om hoeft te kijken. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden uitgebreid met diverse vocht- en/of bewegingssensoren en bedieningen net zoals op een standaard CVE.

Optima pakket
Het CVE CO-pakket Optima bevat een energiezuinige ventilatie-unit met eurostekker met een RFT CO-sensor met geïntegreerde bediening in de woonkamer en een draadloze RFT auto bediening voor in de badkamer. De High Performance unit heeft een capaciteit van 415 m/h. Op de sensor met geïntegreerde bediening kan eenvoudig het aantal personen in de woning worden ingesteld. Het pakket heeft de beste prijs/EPC-verhouding in de markt en is uitstekend toepasbaar in de nieuwbouw.

Optima Inside pakket
Het CVE CO-pakket Optima Inside bevat een energiezuinige ventilatie-unit met perilex stekker met ingebouwde CO-sensor en een draadloze RFT auto bediening voor in de badkamer. De High Performance unit heeft een capaciteit van 415 m3/h. Het Optima Inside pakket is eenvoudig te installeren, heeft de beste prijs/prestatie verhouding en is zeer geschikt voor toepassing in de renovatie.

Gelijkwaardigheidsverklaring
Voor het CVE CO-Optima pakket is een tweetal gelijkwaardigheidsverklaringen beschikbaar voor grond gebonden (GG) en niet grond gebonden woningen (NGG). Kijk voor meer informatie op www.ithodaalderop.nl/optima

Reageer op dit artikel