partner nieuws

Drie meter lange radiatoren op tijd op de juiste plek

Installatiebranche

Drie meter lange radiatoren op tijd op de juiste plek

Hoe lever je 3 meter lange radiatoren onbeschadigd op de plaats van montage? In Den Helder worden 207 vertrekken voor manschappen van de Koninklijke Marine gerenoveerd. Aan technische groothandel Rensa de uitdaging om installateur Rutgers uit Oosterblokker te ontzorgen.

Radiatoren op juiste plek
De levering van drie meter lange radiatoren op de plaats van montage, op een lastig te bereiken bouwplaats, is een uitdaging te noemen. De radiatoren moeten per gebouw, per verdieping en op een vastgesteld tijdstip worden geleverd. Er is geen laadplek op de verdieping, maar er zijn luiken.

Regie op levering
Rensa nam de regie op zich voor levering van de onderdelen en regelde speciale verpakking en pallets voor de extra lange radiatoren. Er werd transport ingehuurd tot op de werkplek middels een kraan.

Logistieke handling
Met een kooiaap en verticaal transport werden de radiatoren op de plaats van montage bezorgd. Voordeel voor de installateur is dat de monteurs geen tijd kwijt zijn aan logistieke handling en administratieve rompslomp.

Reageer op dit artikel