partner nieuws

Betere, slimme, energiezuinige woningen, gebouwen en industriële omgevingen

Installatiebranche

Betere, slimme, energiezuinige woningen, gebouwen en industriële omgevingen

Om dit te realiseren is deskundigheid onmisbaar. Daarom is er de VSK. Dé vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. VSK is de aanjager van duurzame innovatie. Van 2 tot en met 5 februari komen in de Jaarbeurs in Utrecht alle installatiedisciplines samen om de prestaties van producten en de knowhow van professionals naar een […]

Om dit te realiseren is deskundigheid onmisbaar. Daarom is er de VSK. Dé vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. VSK is de aanjager van duurzame innovatie. Van 2 tot en met 5 februari komen in de Jaarbeurs in Utrecht alle installatiedisciplines samen om de prestaties van producten en de knowhow van professionals naar een hoger plan te tillen. Op de VSK worden ontwikkelingen gedeeld, ervaringen besproken, uitdagingen gedefinieerd en successen getoond. Dat is wat we noemen Prestatie in installatie vanuit de kern. Registreer dus nu online voor gratis toegang.

Reageer op dit artikel