partner nieuws

Relaxed aan boord van de Airbus A380 met Testo

Installatiebranche

Het is het grootste passagiersvliegtuig ooit en daarmee het vlaggenschip van veel luchtvaartmaatschappijen: de Airbus A380.

Het vliegtuig waar de ogen van de wereld op gericht zijn.

De doelen bij de ontwikkeling van de Airbus A380 waren van begin af aan veeleisend. Testo was voor de Europese vliegtuigbouwer Airbus met het klimaatmeetinstrument testo 435 de logische partner. In het vliegtuig moeten de passagiers zich in een perfecte atmosfeer bevinden, de luchtkwaliteit in de cabine en cockpit moet kloppen. Niets werd aan het toeval overgelaten.

Ter controle van het binnenklimaat – temperatuur, luchtvochtigheid en luchtstromen – werd de meettechniek van Testo ingezet. Om alle parameters te kunnen meten is slechts één meetinstrument nodig. De testo 435 levert snel, betrouwbaar en nauwkeurig de meetgegevens die Airbus nodig heeft om de gasten aan boord een aangenaam binnenklimaat en een goede reis te kunnen garanderen.

Meer info over de Airbus A380 is te vinden op www.airbus.com

Reageer op dit artikel