partner nieuws

Nominaties verkiezingen Beste Leerbedrijven 2012

Installatiebranche

In de verkiezing Beste Leerbedrijf 2012 zijn 18 technische leerbedrijven genomineerd.

De jury’s van de drie districten van Kenteq brachten een bezoek aan de genomineerden en maken eind september en begin oktober de winnaars bekend. Nieuwsgierig naar de genomineerden? Kijk op de verkiezingspagina op Kenteq.nl.

Kenteq

Kennis- en adviescentrum Kenteq zorgt dat de maakindustrie in Nederland kan blijven beschikken over gekwalificeerde technische vakmensen. We helpen (aankomende) medewerkers zich te ontplooien en hun loopbaan blijvend te ontwikkelen in de metaal en werktuigbouw, elektro- en installatietechniek en mechatronica. We combineren onze kennis met die van onze samenwerkingspartners om:

• overheid, onderwijs, bedrijfsleven en werknemers/leerlingen met elkaar te verbinden

• onze klanten met begeleiding, scholing, advisering verder helpen

• nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische oplossingen

De kracht van Kenteq is de combinatie van scholing, examinering, leerlingbegeleiding en loopbaanontwikkeling in de technische sector.

Reageer op dit artikel