partner nieuws

Handig overzicht met activiteiten voor praktijkopleiders

Installatiebranche

Activiteitenkalender voor praktijkopleiders en werkplekbegeleiders

Kent u hem al? Die handige activiteitenkalender voor praktijkopleiders en werkplekbegeleiders. Per Kenteq-district is een overzicht gemaakt. U vindt ze op de website van Kenteq onder ‘Praktijkleren’, ‘Praktijkopleiders’. Binnenkort vullen wij deze kalenders aan met activiteiten die bijvoorbeeld de opleidingsfondsen in de districten organiseren.

Kenteq

Kennis- en adviescentrum Kenteq zorgt dat de maakindustrie in Nederland kan blijven beschikken over gekwalificeerde technische vakmensen. We helpen (aankomende) medewerkers zich te ontplooien en hun loopbaan blijvend te ontwikkelen in de metaal en werktuigbouw, elektro- en installatietechniek en mechatronica. We combineren onze kennis met die van onze samenwerkingspartners om:

•    overheid, onderwijs, bedrijfsleven en werknemers/leerlingen met elkaar te verbinden

•    onze klanten met begeleiding, scholing, advisering verder helpen

•    nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische oplossingen

De kracht van Kenteq is de combinatie van scholing, examinering, leerlingbegeleiding en loopbaanontwikkeling in de technische sector.

Reageer op dit artikel