partner nieuws

Uw kennis over elektro testen met een game

Installatiebranche

U vakkennis over elektrotechniek testen? Download dan de nieuwe iPad-app van Croon Elektrotechniek in Rotterdam.

Kenteq verzorgde de input voor een flinke serie vragen over elektrotechniek. Naast de vragen en antwoorden voor elektrotechniek zijn ze er ook over bijvoorbeeld rekenen, aardrijkskunde, sport en cultuur.

Connectro biedt de unieke mogelijkheid zelf vragen en antwoorden toe te voegen aan de game. Hierdoor is de game geschikt voor elke doelgroep en toepasbaar op vele manieren en op ieder niveau, van basisschool tot hbo. Op de speciale website www.croon.nl/connectro kunt u uw eigen vragen en antwoorden invoeren. Daarna speelt u binnen 48 uur met uw eigen Connectro-game.

Connectro is gebaseerd op het analoge Elektrospel, waar met een plus- en minpool verbinding werd gemaakt met de vraag en het juiste antwoord. Was de vraag goed dan ging er een lichtje branden.

Kenteq

Kennis- en adviescentrum Kenteq zorgt dat de maakindustrie in Nederland kan blijven beschikken over gekwalificeerde technische vakmensen. We helpen (aankomende) medewerkers zich te ontplooien en hun loopbaan blijvend te ontwikkelen in de metaal en werktuigbouw, elektro- en installatietechniek en mechatronica. We combineren onze kennis met die van onze samenwerkingspartners om:

•    overheid, onderwijs, bedrijfsleven en werknemers/leerlingen met elkaar te verbinden

•    onze klanten met begeleiding, scholing, advisering verder helpen

•    nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische oplossingen

De kracht van Kenteq is de combinatie van scholing, examinering, leerlingbegeleiding en loopbaanontwikkeling in de technische sector.

Reageer op dit artikel