partner nieuws

Testo sponsort NK koudetechniek 2012 op de Skills Masters Rotterdam

Installatiebranche

Testo sponsort NK koudetechniek 2012 op de Skills Masters Rotterdam

Op 15, 16 en 17 maart 2012 werd in Ahoy Rotterdam werd wederom de Skills Masters georganiseerd; hét beroepskeuze-evenement van Nederland. Hier worden jaarlijks ook vak wedstrijden gehouden voor een aantal disciplines van de installatietechniek.

Johan Slootweg, Martijn van Kuijck, Jacco Veerhoek en Hans Verhoeven wisten door te stoten tot de finale waar een ze een pittige opdracht te wachten stond.

De opdracht van de monteur koude- en luchtbehandelingstechniek bestond uit het aansluiten van een ijsklimwand voor de pinguïns en een luchtgekoelde verdamper om de koelruimte te conditioneren. Deze toepassingen werden op een centraal systeem uitgevoerd. Na de montage moest het systeem in bedrijf worden gesteld en alle wettelijke documenten moesten worden ingevuld en opgeleverd.

Hans werd op zaterdag uitgeroepen tot winnaar, waardoor bij de Nederlandse eer mag verdedigen op de Europese Kampioenschappen in Spa-Francorchamps.

De vier finalisten wonnen een testo 570 digitale manifold op hun carrière in de koudetechniek, op het gebied van meten, een stuk eenvoudiger te maken.

Testo wenst de mannen alle succes voor de toekomst!

Reageer op dit artikel