partner nieuws

Nieuwe MEGGER apparatentesters

Installatiebranche

EURO-INDEX introduceert met de Megger PAT410 een instrument voor het snel en doelmatig testen van elektrische apparaten volgens NEN3140.

De bediening is gemakkelijk en intuïtief. Vijf druktoetsen bieden directe toegang tot veelgebruikte functies en het grote kleurenscherm toont alle gegevens en meetwaarden in een overzichtelijke Nederlandstalige menustructuur. Met het QWERTY toetsenbord en de cursortoetsen kunnen klant- en toestelgegevens gemakkelijk worden ingevoerd. Het interne geheugen biedt plaats aan 10000 testresultaten. Door het standaard bestandstype van de data is er geen speciale software nodig om de testresultaten op een PC te verwerken.

Uniek zijn de testfunctie voor mobiele aardlekschakelaars en de snelle herstartfunctie. Hierbij start het instrument direct weer op in het laatst gekozen menu, nadat het naar een andere locatie is gebracht om daar verder te testen. De MEGGER PAT450 biedt naast bovengenoemde eigenschappen tevens een functie voor het uitvoeren van doorslagtesten met 1,5 kV en 3 kV. Deze functie is onder andere handig voor productiefaciliteiten en verhuurbedrijven. De Megger PAT400-serie kan uiteraard worden voorzien van KWS®, waarmee de onderhoudskosten laag en inzichtelijk zijn en de nauwkeurigheid van uw metingen is gewaarborgd.

MEGGER_PAT400-serie

Reageer op dit artikel