partner nieuws

Team Caleffi gaat ook dit jaar tot het uiterste

Installatiebranche

Onder leiding van Flanders Classics vindt tijdens het Hemelvaartweekend de ‘1000 km van Kom op tegen Kanker’ plaats, de langste fietstocht in Vlaanderen.

1000 km fietsen tegen kanker

 

De ‘1000 kilometer’ is meer dan een steunbetuiging door te fietsen, ze wil geld inzamelen om de wetenschappelijke strijd tegen kanker te verbeteren. Elk deelnemend team engageert zich minstens 5000 euro in te zamelen. Dit jaar gaat de opbrengst naar onderzoek over de neveneffecten van kankerbehandelingen.

Vorig jaar slaagde het ’Caleffi tegen Kanker‘-team erin 6000 euro bij mekaar te fietsen. En dit jaar zijn ze van plan nog een tandje bij te steken. Letterlijk en figuurlijk. Samen met de vakgroothandels Vanden Bergh en Varey en installateursbedrijf Jimmy D’Hondt bvba zullen ze alles in het werk stellen om nog beter te doen.

Elk deelnemend team engageert zich 5000 euro in te zamelen. Deelnemen aan de 1000 km maakt dus wel degelijk een verschil.

 

Reageer op dit artikel