partner nieuws

Caleffi viert haar 50e verjaardag

Installatiebranche

U viert mee!

5 decennia na de oprichting is Caleffi nog steeds een familiebedrijf, weliswaar met 10 vestingen en meer dan 1.000 werknemers wereldwijd, met een aanbod van 8.000 producten en een export naar 70 landen. Het bedrijf, dat kleinschalig begon als producent van messing en stalen onderdelen voor derden, kijkt tevreden en met trots terug op de afgelopen 50 jaar. En met nieuwe uitdagingen voor ogen, ziet Caleffi de volgende 50 graag tegemoet.

 

13 topartikelen tegen unieke prijzen aangeboden in handige boxen

Automatische ontluchters, vul- en aftapkranen, luchtafscheiders, vuilafscheiders, expansievatconsoles, … . Deze en nog meer producten worden tegen unieke prijzen, en voor het gemak van de installateur, in herbruikbare boxen aangeboden.

Het project werd uitvoerig besproken met de groothandel in België en Nederland. “Om de proef op de som te nemen en maximaal rekening te houden met de behoeften van de installateur, vroeg Caleffi verschillende installateurs naar hun mening”, bevestigen Mauro Manfredi (Marketing manager) en Hans Nikolajsen (Technisch manager). 

Voordelen voor de installateur 


Verkoop van de boxen via de vakgroothandel: 

 De boxen zijn gevuld met een realistisch aantal producten. Zo heeft de installateur altijd een representatief aantal van een bepaald artikel bij de hand. Er zijn drie handige formaten van de box, afhankelijk van het soort artikel en het aantal dat de installateur bestelt. In de vakgroothandel kunt u de boxen aankopen. De actie loopt tot 31 december 2011. Informeer ernaar bij uw vakgroothandel.

Makkelijk te stapelen en mee te nemen:

Door het ontwerp van de boxen zijn ze makkelijk te stapelen en aldus te dragen of te transporteren. Bovendien blijven alle exemplaren van een artikel handig bij elkaar.

Herbruikbaar, met handig label:

De boxen kunnen meegenomen worden van en naar de werf. Ze zijn ook gelabeld waardoor de installateur achteraf kan zien wat er zich in de box bevindt.

Meer weten? Stuur Caleffi een mail naar info@caleffi.nl of bel naar +31 495 54 77 33.

Reageer op dit artikel