partner nieuws

Nieuw! Verticale lucht- en vuilafscheiders

Installatiebranche

We blijven investeren in de optimalisatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Het uitgebreide gamma van lucht- en vuilafscheiders is hier een perfecte illustratie van.

Nieuw! Verticale uitvoering 

Aangezien steeds meer installaties worden opgebouwd met verticale hoofdleidingen van en naar de ketel, hebben we naast de vertrouwde horizontale lucht- en vuilafscheiders nu ook verticale uitvoeringen ontwikkeld. We onderscheiden ons in afscheiding.

 

– Verticale luchtafscheiders DISCAL® serie 551

– Verticale vuilafscheiders DIRTCAL® serie 5469

 

Gebruiksvriendelijkheid met een optimaal resultaat

Caleffi wilde een zo laag mogelijke weerstand bekomen door de vorm te optimaliseren. De vormgeving is nauwgezet bestudeerd zodat ze, ondanks de verticale vorm, de laagste waterweerstand garandeert en bijdraagt tot een betere lucht- en vuilafscheiding. De luchtafscheider DISCAL® verwijdert op continue wijze zelfs de kleinste microbellen. De vuilafscheider DIRTCAL® is in staat om vuildeeltjes tot 5 μm te verwijderen bij een zeer laag drukverlies.

 

De voordelen op een rijtje

– Gebruiksvriendelijk: te plaatsen in elke verticale leiding

– Laagst mogelijke waterweerstand door de optimale vorm

– Beperkt drukverlies

– Beschikbaar met knelkoppelingen Ø 22 mm voor eenvoudige plaatsing

 

Goed om weten:

Dankzij het speciale ontwerp van het intern element is de DIRTCAL® in staat om onzuiverheden te verwijderen met een deeltjesgrootte tot 5 μm.

Reageer op dit artikel