nieuws

Warmteservice opent tweede vestiging in de Haag

Installatiebranche

Technisch groothandel Warmteservice opent eind januari 2018 een nieuwe vestiging in het bedrijvengebouw Bouwplaza in de Haagse wijk Ypenburg.

Warmteservice opent tweede vestiging in de Haag

In Den Haag heeft Warmteservice al 15 jaar een vestiging aan de Televisiestraat 244. Met de opening van een tweede vestiging in Den Haag Ypenburg, wil de de keten de installateurs in Delft en omgeving beter bedienen. De huidige bedrijfsleider van de vestiging in Naaldwijk, Jordy van Dorst, zal eind januari de overstap maken en de vestiging gaan leiden.

Warmteservice verkoopt alles op het gebied van cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking en wat nodig is om dit te installeren. Warmteservice is een familiebedrijf met meer dan 55 vestigingen in Nederland en 270 medewerkers.

Reageer op dit artikel