nieuws

Atag Verwarming en Elco Heating Solutions fuseren

Installatiebranche

ATAG Verwarming en ELCO Heating Solutions vormen vanaf 1 februari 2018 één bedrijf dat in de utiliteitssector zowel wandhangende- als vloerstaande hoogvermogen-verwarmingstoestellen aanbiedt. Beide bedrijven zijn onderdeel van de internationale Ariston Thermo Group.

Atag Verwarming en Elco Heating Solutions fuseren

 

De productie van de toestellen blijft in Kerkrade en de toestellen zullen in Nederland onder het merk Atag worden verkocht. Vanuit hoofdvestiging van Atag Verwarming in Lichtenvoorde zal de Nederlandse markt worden aangestuurd. Ook worden van hieruit de Nederlandse verkoop- en service-activiteiten gecoördineerd.

 

Kennis, netwerk en techniek

Carl Berlo-CEO Atag Verwarming: “Deze samenwerking is voor beide partijen een grote sprong vooruit. Elco en Atag passen uitstekend bij elkaar. Met de kennis, het netwerk van Elco en de techniek van de Atag-utiliteitstoestellen zal het mogelijk worden om de markt van hoogvermogentoestellen vanuit een vernieuwend perspectief te benaderen.”

 

VSK 2018

De eerste invulling hiervan is te zien op de VSK 2018, die gehouden wordt in de Jaarbeurs te Utrecht van 6 februari – 9 februari 2018 op de Atag-stand in hal 7.

Meer informatie over de VSK vakbeurs is hier te vinden.

Direct gratis inschrijven voor de vakbeurs VSK kan hier.

Reageer op dit artikel