nieuws

Energiewacht neemt Marwo Klimaattechniek over

Installatiebranche

Energiewacht heeft op 1 september Marwo Klimaattechniek uit Amstelveen overgenomen. Met deze overname versterkt Energiewacht zijn marktpositie in de Randstad.

Energiewacht neemt Marwo Klimaattechniek over

Marwo installeert en onderhoudt al 35 jaar klimaatinstallaties in woningen en gebouwen. Voorlopig blijft het installatiebedrijf werken onder de naam Marwo Klimaattechniek. Op termijn wordt het volledig geïntegreerd in Energiewacht.

 

Marwo Klimaattechniek

In samenwerking met Hans Marsfelder, voormalig directeur Marwo, wordt Energiewacht geïntroduceerd bij de zakelijke klanten van Marwo. Particuliere klanten kunnen met vragen en overige zaken vooralsnog terecht bij Marwo Klimaattechniek via de bekende contactgegevens.

 

Energiewacht

Energiewacht is servicepartner en dochterbedrijf van Essent en al meer dan 25 jaar actief op de particuliere en zakelijke markt. Het bedrijf biedt, naast plaatsing en onderhoud van cv-ketels, een totaalpakket aan duurzame en energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen, isolatie en ventilatie. Met meer dan 400 medewerkers werkt Energiewacht voor bijna 400.000 klanten.

Reageer op dit artikel