nieuws

Pranger-Rosier wint aanbesteding Wetterskip Fryslân

Installatiebranche

Pranger-Rosier gaat de komende twee jaar preventief onderhoud plegen aan de installaties in ruim 50 locaties van het Friese Waterschap, Wetterskip Fryslân.

Pranger-Rosier wint aanbesteding Wetterskip Fryslân

Uit vier partijen is Pranger-Rosier als winnaar uit de bus gekomen van de meervoudig onderhandse aanbesteding. Het contract geldt voor de komende twee jaar, met een mogelijke verlenging van twee keer twee jaar.

Gebouwgebonden installaties

Onder het contract valt onder andere het onderhoud aan de cv-ketels, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, inbraak- en brandmeldcentrales. Dit geldt voor alle gebouwgebonden installaties van de rioolwateringszuiveringsinstallaties en gemalen. Maar ook voor de installaties van alle werkplaatsen en het hoofdkantoor van het Wetterskip.

Eerdere opdrachten

Pranger-Rosier werkte al eerder in opdracht van het Wetterskip. De totaalinstallateur uit Dokkum was betrokken bij de recente verbouwing en verduurzaming van het hoofdkantoor van Wetterskip Fryslân. Ook de installaties van de nieuwe werkplaats in Leeuwarden worden door Pranger-Rosier aangelegd.

Reageer op dit artikel