nieuws

Nieuwe sites voor Gawalo en Installatie Journaal

Installatiebranche

Sinds 14 juni zijn de nieuwe sites van Gawalo en Installatie Journaal in de lucht. Van nieuws naar kennis.

Nieuwe sites voor Gawalo en Installatie Journaal

Door de verbeterde vormgeving ziet u in één oogopslag het laatste nieuws, de door de redactie aanbevolen achtergrondartikelen en actuele vacatures. Via de nieuwe menustructuur heeft u op Gawalo.nl en Installatiejournaal.nl direct toegang tot gerelateerde artikelen binnen de installatietechniek en de elektrotechniek.

 

Projectbeschrijvingen en overzichten

Op onze nieuwe sites vindt u naast het korte nieuws in toenemende mate langere verhalen zoals projectbeschrijvingen, theoretische uitleg en handige overzichten. Zo blijft u nog makkelijker op de hoogte van zowel actualiteiten als achtergronden. Ook handig op uw telefoon of tablet te lezen via de mobiele website.

 

De site is voor ons vanaf nu het belangrijkste kanaal en hopelijk ook voor u.

 

 

Reageer op dit artikel