nieuws

Afstudeerprojecten HIT-W vallen in de prijzen

Installatiebranche

Opleidingsinstituut Avansplus heeft op 17 maart 2017 naar jaarlijkse gewoonten prijzen uitgereikt voor de beste afstudeerprojecten van de postbacheloropleiding Hogere Installatietechniek Werktuigbouwkunde (HIT-W).

Afstudeerprojecten HIT-W vallen in de prijzen

De eerste prijs ging naar Christiaan Nijboer van Rijksvastgoeddienst voor zijn afstudeerproject over het Depot Stedelijk Museum Amsterdam. Christiaan Nijboer leverde een bijzondere prestatie, aldus Avansplus. Zijn afstudeerproject is ook het best beoordeelde afstudeerproject in de 40-jarig bestaan van de HIT-W. Daarbij is hij ook Cum Laude geslaagd.

Tweede en derde

Als tweede eindigde Max Schagen van Klaver Giant Groep met zijn afstudeerproject over het Wellant College in Utrecht. Derde werd Gerben van der Knaap van Bosman Van Zaal met een afstudeerproject over een kassencomplex veredelings- en productiebedrijf vruchtgroentegewassen.

Opleiding HIT-W

Deelnemers aan de opleiding HIT-W zijn voornamelijk werkzaam bij installateurs, adviseurs, fabrikanten en opdrachtgevers. Ze worden opgeleid tot Integraal Installatietechnische Ontwerper van werktuigkundige installaties. In het 2e jaar van de opleiding werken ze ook nauw samen met deelnemers uit de HIT-E. 

Reageer op dit artikel