nieuws

De Groot Installatiegroep voor derde keer bekroond

Installatiebranche

De Groot Installatiegroep heeft de kwalificatie Best Managed Company 2016-2017 gehaald. Met dit ‘keurmerk’ uitgereikt door Deloitte mag De Groot zich samen met 62 andere bedrijven een jaar lang best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf noemen.

De Groot Installatiegroep voor derde keer bekroond

 

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. De Groot Installatiegroep deed dit jaar voor de derde keer mee, en werd ook voor de derde keer bekroond. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is De Groot Installatiegroep als een van de 63 Best Managed Companies naar voren gekomen.

Bekroning op werk

Algemeen directeur Marcel de Groot: “Het winnen van de titel Drentse Onderneming van het Jaar in november 2016 was al een bekroning op ons werk. Dat je nu, voor de derde keer op rij, wordt uitgeroepen tot Best Managed Company bevestigt alleen maar dat we als bedrijf goed bezig zijn”.

Best Managed Companies

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal vijfentwintig miljoen euro die financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Deloitte beoordeelde de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven.

Gedreven personeel

En ondanks dat de BMC-award een prijs is voor goed ondernemerschap, vindt De Groot het zeker ook een erkenning voor zijn team: “Zij zijn de mensen die elke dag de klus klaren. Zonder enthousiast en gedreven personeel, hadden we geen bestaansrecht.”

Reageer op dit artikel