nieuws

Storingscodes cv in handige app  

Installatiebranche

Net voor kerst lanceerde Technische Unie deze handige storings-app. 

Storingscodes cv in handige app  

 

De gratis app helpt bij storingen in cv-ketels; bij invoering van de storingscode is direct zichtbaar wat de oplossing is.  

 

Met detailtekeningen 

Uiteraard zijn de te vervangen onderdelen vervolgens snel en gemakkelijk via de app bij de technische handelsonderneming te bestellen. Tevens zijn er detailtekeningen opgenomen die inzicht geven in het binnenwerk van de ketel. 

 

Offline beschikbaar 

Een internetverbinding is niet nodig om de storingscode op te kunnen zoeken, die data zit in de app zelf. Dus ook in ruimten zonder internetis gewoon gebruik te maken van de storings-app. De ‘Technische Unie CV Hulp’ is ontwikkeld voor de smartphone op iOS en Androidmaar niet voor iPad zo meldt Technische Unie. Maar na een proef op de redactie van Gawalo lijkt de app wel op een iPad te werken. 

 

 

 

Reageer op dit artikel