nieuws

Elektrotechnisch installateur Jac Mulders overgenomen door Kuijpers

Installatiebranche

Technisch dienstverlener Kuijpers neemt met ingang van 1 januari 2017 de activiteiten van Jac Mulders elektrotechniek over.

Elektrotechnisch installateur Jac Mulders overgenomen door Kuijpers

 

Het van oorsprong Helmondse familiebedrijf Kuijpers, met vestigingen in heel Nederland waaronder ‘s-Hertogenbosch, continueert de activiteiten van het familiebedrijf Jac Mulders. Na ruim 60 jaar vervolgt de elektrotechnische onderneming haar werkzaamheden onder de vlag van Kuijpers.

 

Volledige integratie

Eigenaar Bart Mulders, zoon van oprichter Jacques Mulders, draagt zijn klanten, relaties en medewerkers over aan Kuijpers. Kuijpers zegt met de overname de continuïteit van dienstverlening aan de klanten van Jac Mulders te waarborgen. Het bedrijf integreert de activiteiten van het bedrijf volledig binnen de eigen vestiging in ‘s-Hertogenbosch onder leiding van vestigingsleider Wilco van den Heuvel.

 

Breed palet aan diensten

Bart Mulders blijft de eerste maanden van 2017 betrokken bij de overname Na deze overname biedt Kuijpers de klanten van Jac Mulders naast elektrotechnische kennis en kunde een volledig palet aan technische diensten van werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek en onderhoud tot aan specialistische oplossingen op het vlak van beveiliging, gebouwautomatisering en duurzaamheid.

 

Aanvulling orderportefeuille

Aukje Kuypers, algemeen directeur Kuijpers: “De omzet en klanten van Jac Mulders vormen een mooie versterking op de bestaande orderportefeuille. De voortzetting van de activiteiten van het elektrotechnische bedrijf en met name de kennis en ervaring van de nieuwe medewerkers bieden volop kansen en mogelijkheden.”

Reageer op dit artikel