nieuws

Ferroli Nederland verhuist

Installatiebranche

Leverancier van verwarming en ventilatiesystemen Ferroli Nederland verhuist eind oktober naar een nieuw bedrijfspand aan de Takkebijsters 62 in Breda. Het oude bedrijfspand in Breda paste volgens Ferroli niet meer bij de nieuwe organisatie.

Ferroli Nederland verhuist

Ferroli Nederland ontwikkelde zich de afgelopen jaren van een productiebedrijf naar een verkoop- en serviceorganisatie. Daarom had het bedrijf een nieuw en compacter pand nodig. In het nieuwe pand aan de Takkebijsters zijn alle disciplines onder één dak samengebracht. Het nieuwe bedrijfspand is gevestigd op industrieterrein Moleneind-Oost in Breda.

Investeerder

Als onderdeel van Gruppo Ferroli heeft het bedrijf de laatste jaren veel meegemaakt. Tot voor kort was Gruppo Ferroli een familiebedrijf. Onder andere door het overlijden van oprichter-eigenaar Dante Ferroli raakte het bedrijf in zwaar weer. Hierdoor kon ook Ferroli in Nederland nauwelijks leveren. Gruppo Ferroli is eind 2015 in handen gekomen van een investeerder.

Producten

Tot de huidige Ferroli-producten behoren cv-ketels (BlueSense) en balansventilatiesystemen (Optifor). Hiernaast levert het bedrijf ook units voor stadsverwarming (BlueCity), maar ook duurzame oplossingen op gebied van zonlicht en warmtepompen.

Reageer op dit artikel