nieuws

Apple Benelux geeft uitleg over domotica

Installatiebranche

Apple Benelux geeft uitleg over domotica

Op 8 september verzorgt Apple Benelux in België een presentatie over domotica. Dit gebeurt tijdens een KNX netwerkbijeenkomst.  

Bram Elderman, senior system engineer van Apple Benelux brengt tijdens de bijeenkomst onder andere de mogelijkheden van home automation en de Apple Homekit voor het voetlicht. 

Internet of Things

Jan Belon, is de tweede key-note spreker. Hij gaat in op de kansen en beperkingen van Internet of Things. Hoe pas je IoT op een zinvolle manier toe in woning- en gebouwautomatisering? Ook de perceptie van Internet of Things komt aan bod. Hhoe snel gaat deze ontwikkeling? Wat kan de eindgebruiker ermee? En hoe beleeft een consument deze technologie?
 

Koppelingen

Innovatieve KNX-bedrijven tonen en demonsteren de door hen ontwikkelde koppelingen. Deze maken het mogelijk KNX-systemen te verbinden met op  internet gebaseerde technologie. Zo presenteert Vecolux  de oplossing van ISE voor KNX & Philips Hue koppeling. Tempolec laat een oplossing van Trivum zien, voor KNX & IP audiosturing. Thinka toont de koppeling tussen KNX en Apple Siri en Geofencing

Minibeurs

Er is ook een minibeurs. Hier laten KNX-fabrikanten hun nieuwste producten en systemen zien.


KNX Innovation Award

Tijdens de bijeenkomst reikt KNX België ook de KNX Innovation Award uit. Dit jaar gaat de award naar de KNX-specialist met het meest innovatieve KNX-project.

De KNX-bijeenkomst van 8 september is bij de Thomas More hogeschool in St. Katelijne-Waver.

Reageer op dit artikel