nieuws

Eurobad Van Heugten wint Design Award

Installatiebranche

Eurobad Van Heugten wint Design Award

Het team van Eurobad Van Heugten in Gemert heeft dit jaar de Axor Crazy Design Award gewonnen. Axor rijkt deze prijs jaarlijks uit aan de badkamerontwerper met de meest creatieve ideeën.

Volgens Freek Wiesenhaan, directeur Hansgrohe Nederland heeft Eurobad zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld in innovatief badkamerontwerp. “Zij nemen een voortrekkersrol in badkamerdesign en dat mag in deze tijd, waarin het voor detaillisten nog steeds niet makkelijk is, ook gezegd en vooral gezien worden.”

Gedurfd design

Jan Hein van Heugten, algemeen directeur van Eurobad, is erg trots op de Axor Crazy Design Award. “In het afgelopen jaar flink is geïnvesteerd in de showroom en de badkamerontwerpers hier durven te kiezen voor apart, gedurfd design. Ze combineren Axor producten met bijzondere materialen.”

Douchehoek

Een blikvanger in de showroom is bijvoorbeeld de badkamercollectie Axor Starck Organic, uitgevoerd in de speciale Axor Manufaktur kleur ‘brushed black chrome’. Vooral in het oog springend is de douchehoek, waar de sierlijke kraan is gecombineerd met strakke, kleine tegelstrips in zwart, wit en grijs marmer.

Reageer op dit artikel