nieuws

Temperatuur en relatieve luchtvochtigheid meten

Installatiebranche

Euro-Index introduceert de SenseAir pSense II, een instrument voor meting van de concentratie kooldioxide (CO2), temperatuur en relatieve luchtvochtigheid.

Temperatuur en relatieve luchtvochtigheid meten

Het instrument berekent parameters zoals het dauwpunt en de natteboltemperatuur. De pSense II is geschikt voor analyse van de benodigde ventilatie en IAQ-metingen bij onderhoud of installatie van hvac-systemen.

Frisse lucht

Het toestel kan worden toegepast als frisse lucht indicator voor scholen en andere openbare ruimten waar voldoende frisse lucht belangrijk is. Het instrument is voorzien van een intern geheugen en een datalogging-functie.

Instelbare drempelwaarde

Met de bijgeleverde usb-kabel en pSense II-software, kunnen de geregistreerde waarden worden geanalyseerd op een pc. De Psense II is ook voorzien van akoestische alarmering met een instelbare drempelwaarde.

Reageer op dit artikel