nieuws

Jaga opent showroom in Praag

Installatiebranche

Leverancier van oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie Jaga opent een nieuwe showroom in Praag. De showroom komt in Aviatica, het eerste gebouw van een nieuwe stadswijk in Waltrovka.

Jaga opent showroom in Praag

In de Waltrovka buurt in Praag ligt de Walter vliegtuigmotorenfabriek, belangrijk industrieel erfgoed. Aviatica is het eerste gebouw van het uitgebreide Waltrovka ontwikkelingsproject van ontwikkelaar Penta. Voor dit ambitieuze project van 5 miljard CZK of 185 miljoen euro heeft Penta binnenklimaatoplossingen van Jaga gekozen.

Afgedankte onderdelen

In Aviatica, het eerste gebouw van dit project, mocht Jaga 700 Mini Canal inbouwoplossingen, 956 vrijstaande Mini’s en 50 Strada wandmodellen leveren. In dit gebouw komt ook de nieuwe showroom. De showroom wordt 150 vierkante meter groot, met een 20 meter lange etalage. In de showroom komt als blikvanger een nagebouwde Walter NZ-60 vliegtuigmotor met afgedankte Jaga productonderdelen.

Reageer op dit artikel