nieuws

Installateur wordt danspartner op ESCo Congres

Installatiebranche

Samenwerking tussen opdrachtgevers en uitvoerende partijen, gericht op het verduurzamen van gebouwen en gebieden. Dat is het centrale thema van het Nationale ESCo Congres 2015, dat plaatsvindt op 31 maart in Amsterdam RAI .

Installateur wordt danspartner op ESCo Congres

Het Congres is bedoeld voor directieleden, managers en senior professionals van opdrachtgevende en opdrachtnemende partijen uit de brede bouw- en vastgoedsector. Gezamenlijk moeten zij stappen zetten om tot energiebesparing te komen, is de boodschap van de organisatie: “Because… it takes 2 to tango”.

Installateur als partner

Daarom  vragen de organisatoren dat deelnemers aan het congres in duo’s komen van opdrachtgever en opdrachtnemer. Bijvoorbeeld een facilitair manager met een installateur of een gebouwbeheerder met een energieadviseur. Voor ‘alleenstaanden’ die graag het congres willen bijwonen wordt door de organisatie een partner gezocht.

Nationaal ESCo Congres

Het Nationaal ESCo Congres 2015 is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ESCoNetwerk.nl en Duurzaam Gebouwd. Het vindt plaats op dinsdag 31 maart in Amsterdam RAI, op de eerst dag van de beurs Building Holland.

Reageer op dit artikel